Instruktører

 

IMG_4559
Agnes Veronica Naur Kiss

Agnes er eier og daglig leder ved Flyt Studio. Hun er profesjonell danser og koreograf utdannet med BA i dans fra Kunsthøgskolen i Oslo og ved Den Norske Opera & Ballettskole. I 2009 grunnla hun Navak Contemporary Dance Company. Med ensemblet har hun koreografert og opptrådt på en rekke kunstfestivaler i Norge. Hun er prosjektleder for (In)Visible, et større kunstnerisk traumebearbeidingsprosjekt for enslige mindreårige i asyl. Etter endt utdannelse ved KHIO i 2006 har hun deltatt på en mengde kurs i inn og utland med anerkjente lærere, i moderne dans, klassisk ballett og yoga. I tillegg til sitt kunstneriske virke har hun holdt workshops i dans og stressreduksjon, og undervist ved Den Norske Ballettskolen, Nesodden Kulturskole og CISV, (sommerskole for asylbarn). Agnes har danset fra hun var fem år gammel, og praktisert yoga daglig i flere år. Yogautdannelsen har hun fra YogaWorks – Yoga Alliance, og Kundalini Yogaskolen i Oslo. Hun gir også privattimer i både dans og yoga. Mer om Agnes her: agnesnaurkiss.com Ved Flyt Studio underviser Agnes fire Vinyasa yogaklasser, klassisk ballett øvet, ballett litt øvet og moderne dans.

407A4041-3 (1)
Mari Joramo

Mari er eier og daglig leder ved Flyt Studio og er utdannet sanger, koreograf og låtskriver fra University of Northampton, Bachelor of Arts, Music with Dance. Jobbet som Byansvarlig i prosjektet TILT, ledet av Panta Rei Danseteater som har fått den største bevilgningen til styrking av dansekunst noensinne av Sparebankstiftelsen DNB. Ledet, organisert og satt opp over 100 forestillinger med barn, unge og voksne både amatører og profesjonelle innen scenekunst. Jobbet ved flere anledninger med den Kulturelle Skolesekken og gav ut sitt debutalbum oktober 2015 hvor flere av låtene ble spilt på radio. Påfølgende EP, Cloded Glory ble sluppet i 2017 hvor singelen Crash Landing ble spilt på P3 og flere av låtene ble lagt til på mange spillelister på Spotify. Mari har undervist ved Frogn Kulturskole, Eidsberg Kulturskole, Kulturskolen Askim, Skiptvet, Spydeberg, Ås Kulturskole, Attic og Nesodden Ballettskole. Mer informasjon om Mari og hennes prosjekter her: http://www.marijoramo.me Ved Flyt Studio underviser Mari i Jazzdans, Lyrisk jazz, Jazz 6-9 år, Showjazz 9-12 år og Musikal.

14037643_10154252997206480_1428778276_o
Gry Hermansen

Gry Hermansen er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo, og Ballettlinjen ved Fagerborg vgs. Hun begynte med dans ved Bente Nystuen Ballettskole og gikk videre til Operaens Ballettskole da hun var 12 år gammel. Hun ble medlem av Nasjonalballetten i 1996. Ved Nasjonalballetten har Gry hatt fremtredende solopartier i Giselle, Don Quiote, Tornerose, Askepott, Forgotten Land ( Kylian), Onegin, Nøtteknekkeren, Svanesjøen, Vårofferet, Mythical Hunters, Volven, Romeo og Julie, Creations, Stormen, mm. Ved Flyt Studio underviser Gry i klassisk ballett repertoar og klassisk 6-9 år.

25299330_10155977500340365_3496529764729074418_n
Kevin Vasquez

Kevin Vasques er medlem av det anerkjente crewet Team Quickstyle og har danset på VG lista top 20, Karpe Diem, P3gull, Norske talenter og mer. Hos oss underviser Kevin i hip hop 7-10 år og hip hop ungdom.

20747085_1599643066736570_1703876484_o
Binta Bah

Binta Bah bor og jobber som dansekunstner i Norge. Hun begynte å danse i 2012, og underviser på QuickStyle Studio i Oslo, og er en del av crewet som heter Team Quickstyle. Hun underviser også dans i Lillestrøm. Hun har opptrådd med Julie Bergan undr P3 gull, og Karpe Diem under konsertene deres i Oslo spektrum, og hun medvirket i deres musikkvideo. I Flyt Studio underviser Binta i Girly Style hip hop.

SPKRBOX bilde toby
Toby Deedaran

VIKAR: Toby Deedaran (21), Danmark, bor og jobber som utøvende dansekunstner i Norge. Han er en del av det Oslo-baserte crewet TeamQuickstyle MG, som har fått masse oppmerksomhet på nett med sine videoer og showcases. Han opptrådte nylig under MELA festivalen i Oslo sammen med TQS MG, arbeidet som pedagog i Chengdu, Kina i 6 uker, hadde en showcase i Sveits med TQSMG, gjorde Parris Goebels musikkvideo “Fire” etter en audition-utvelgelse i London, og filmet musikkvideo med Karpe Diem mm. Han er også en erfaren freestyledanser, og et aktivt medlem av battle-scenen i Oslo. Ved Flyt Studio underviser Toby i Hip Hop og Hip Hop øvet

20273814_10155538764285365_1738180596_o
Maria Elisabeth Rommel
Maria är grundaren av AvaniYoga (tidigare RommelYoga).
Maria har varit dedikerad till en regelbunden yogapraktik i över 25 år och har en bred bakgrund inom många former för rörelse. Hun har studerat många olika traditioner av Hatha Yoga, är certifiserad Viryayoga lärare och registrerad Yoga Teacher
E-RYT® 200 / RYT® 500 i Yoga Alliance, USA , Anusara Inspired Instructor® , Yin Yoga Teacher and Relax and Renew Trainer® samt Mentor och Coach.
Maria har också fördjupat sig i meditation, mindfulness, gravid yoga, Ayurveda och yoga terapi. De senaste åren har hon specialiserat sig på individuell yoga med fokus på individen som helhet. Hon är också en del av teamet i Nordisk Yoga / Nordiska Yogainstitutet som utbildar lärare i Virya Yoga. Hon undervisar yoga på heltid med nuvarande bas i Oslo/ Nesodden och har yogaresor till sydligare breddgrader flera gånger om året. Hon håller workshops runtom i Norge, Yogic Sundays, Yin och Restorative Yoga Immersion med sin kollega samt driver LivingExploration med sin partner. www.livingexploration.no Hennes intention är att skapa välbalanserade klasser med individuell anpassning och balans mellan vila och aktivitet.
Fokus är också att lära känna din egen kropp och finna tekniker som du kan ta med dej hem och använda i vardagen. Vid Flyt Studio undervisar Maria i Myk Yoga/ Yoga stretch
1898058_10153926239880046_601808406_n
Stine Rosén

Stine Rosén er yogaterapeut og yogalærer, med bakgrunn innen Hatha Yoga, yogaterapi, meditasjon, mindfulness, pust, skadeforebygging, presisjon og teknikk, bevegelsesterapi, senioryoga, gravidyoga og stressreduksjon. Hun har drevet yogastudioet ROSÉN+yoga og kunst på Majorstua der hun spesialiserte seg på privatyoga, samt små terapeutiske grupper. Nå er basen flyttet til Nesodden, der hun driver en privat terapipraksis i yoga og kunst. Utdanning: 200h YogaWorks teacher training, Oslo: Flyten av Asthanga samt presisjon og teknikk fra Iyengar yoga. 300h Advanced teacher training, Rishikesh Yog Peeth, India: Hatha yoga. 150h Agama yoga på Srithanu Campus, Koh Phangan, Thailand: Hatha, Kundalini og Tantra yoga. Yogavideoer online. Stine underviser i yoga og meditasjon via Yogobe.com, Nordens største digitale destinasjon for yoga, meditasjon og forebyggende helse, sammen med ledende lærere, instruktører og eksperter i faget. Hennes arbeid innbefatter filmproduksjoner og skrive artikler omhandlende yoga og helse. Landsrepresentant i Norge for det Nordiska Yogalärarförbundet. Hennes arbeid her er å motivere kolleger, stimulere og styrke samarbeidet på tvers av Nordens landegrenser. De arrangerer bl.a. yogalærertreff for yogalærere i Norden. Hun holder workshop på ulike yogastudio, kunstgallerier og yogafestivaler i yoga og kunst. Stine samarbeider med doula og fødselsfotograf Maren Sjøtveit hvor de utvikler fødselsforberedende kurs og gravidyoga. Ambassadør for yoga og treningskolleksjonen til Run & Relax. Annen bakgrunn: Sosiolog med fordypning i psykologi, billedkunstner og klesdesigner. I Flyt Studio underviser Stine i Vinyasa Yoga.

20273723_10155538719070365_523782915_o
Eva Holdova

Eva Holdova er utdannet ved Fysioterapi Høyskolen i Oslo FHO i 1990. Hun driver Vital Fysioterapi på Nesodden, som hun opprettet i 1994 (almenpraksiss med driftsavtale). Hun er godkjent instruktør i Medi Yoga som er en terapeutisk yogaform grunnlagt og utviklet av Göran Boll på Medi Yoga institutet i Stokholm. Gjennom årene har hun undervist i BK (basal kroppskjennskap), avspenningsteknikker og bevegelsesgrupper, og driver fortsatt på med dette. Deltagende i praktisk tilrettelegging og innføring av Scanetics treningsform i Norge. I tillegg har hun ledet Aerobicgrupper i Oslo i 10 år og har senere undervist aerobic instruktører. Ved Flyt Studio underviser Eva i MediYoga.

15034298_10154546494845726_1344889405_o
Karen Rosenborg Olsen

VIKAR: Karen har sin yogalærarutdanning fra Nordiska Yogainstitutet i Stockholm, internasjonalt godkjent av Yoga Alliance. Hun har grunnutdanning på 200 timar i Viryayoga nivå 1-2 og påbyggingskurs nivå 3 under viryayoga grunnleggar Josephine Selander. Karen har og tatt vidareutdanning i yogaterapi med amerikanske Sundari Lucey. August 2014 ble hun sertifisert Gravidyogalærar ved Oslo Yoga med Jannicke Wiel og Birgitta Hedman. Karen underviser yoga med hjerte og ydmykhet, hun ønsker å guide deltakarane til å finne t i l s t a d e v æ r e l s e og indre styrke både på yogamatta og av.

beate1
Beate Langfeldt

VIKAR OG EKSTERN KURSHOLDER: Beate møtte yoga første gang i 1991, og har siden 1993 hatt yoga og meditasjon som en viktig del av hverdagen. Hun ble ferdig utdannet yogalærer ved Yogalærerskolen i Norge i 1999, og var samtidig ferdig utdannet Mensendieckfysioterapeut ved Høyskolen i Oslo. Hun ble ansatt ved Yogaskolen i Oslo hvor hun holdt kurs fram til 2004. I 2002 var hun med å starte Yoga på Nesodden sammen med kollega Steffi Lund. Hun har siden jobbet frilans for en rekke yogaskoler i Oslo, de siste årene for Mamayoga, hvor hun underviser gravidyoga og barselyoga. I 2010 ble hun utdannet gestaltcoach ved Norsk Gestalt Institutt. Hun har spesialutdannelse i yoga for gravide hos Parvati Farestveit, og har hatt yoga for gravide som sitt hovedvirke. Hun startet Tangen Yoga høsten 2015, og holder små spesialiserte kurs hvor hun benytter sin kunnskap både innen yoga og fysioterapi. Hun har også Mensendieckgrupper og tar imot klienter individuelt til yoga og fysioterapi på Nesodden.

img_7396-1
Fransiska Sveinall

VIKAR: Fransiska Sveinhall er utdannet ved Den Norske Operas Ballettskole, Kunsthøgskolen i Oslo og Rudra Bejart i Lausanne. Turnert med Ballet Bejart. Norges representant i Eurovision Young Dancers i Warszawa. Fransiska har gjort musikaler som Cats (White Kitten) og A Chorus Line (Val “tits’n’ass”) på Chat Noir, Rockeulven (svalen og høne) på Trøndelag Teater og Nationaltheatret, Spamalot og Mary Poppins på Folketeateret, Skjønnheten & Udyret på Christiania Teater og Sandnes Kulturhus, Herliland i Dyreparken i Kristiansand og Sound of Music på Kilden Kulturhus. Hun var fast danser og sanger i Ingrid Bjørnovs program Reisen til Popstjernen på TV-2 og har jobbet med dansekompaniet Moving Arts I Bodø. For tiden er Fransiska med i Singin In The Rain på Folketeateret og er på Norgesturné med forestillingen Purple Rain.

helene-9-2
Helene Bøhler

EKSTERN KURSHOLDER: Helene oppdaget Tai Chi gjennom Rising Dragon Tai Chi School i 1998, (www.RDTCliving.com) og har siden selv fordypet seg og hatt stor glede av de innsikter og opplevelser som denne retningen har tatt henne. Hun har undervist Tai Chi og Chi Kung, Tmw og Soul Moves, med RDTC living siden 2003, i Skottland, England og Norge. Hun jobbet i Kreftforeningen i 4 år med Tai Chi og Chi Kung for kreftpasienter og pårørende. Hun er aktiv sentralt i skolen og organiserer og underviser på den årlige ‘Summer Gathering’ i England. Hennes glede ved å undervise formidles med letthet og forankring i mange års erfaring. Ved Flyt Studio underviser Helene i Tai Chi

LC0A9435_1
Therese Clemetsen

EKSTERN KURSHOLDER: Therese er sertifisert TRE – instruktør level 2, og jobber som enhetsterapeut (METF) med spesialisering innen stress og traumeheling; SE- terapi / Somatic Experiencing (SEP), TRE og Brainspotting. Therese har holdt en rekke kurs i TRE og meditasjon for grupper i Oslo, Nesodden, Senter for Livshjelp på Ski og på retreats i Sverige. Therese jobber på Centrumsklinikken på Nesodden og på klinikk i Hegdehausveien i Oslo, samt som rådgiver for Rikskonsertene.