Dansekurs

IMG_1122
Hip Hop

Hip Hop 7- 10 år: Grunnleggende og morsom Hip Hop teknikk. En perfekt klasse for alle danseglade, dette er gøy!

Hip hop ungdom: En populær dansestil som man ofte ser i musikkvideoer. Her lærer man forskjellige elementer fra hip hop og jobber med teknikk og uttrykk. Åpent nivå for ungdom fra 11 år og oppover.

Girly Style: Er en hip hop klasse, men hvor fokuset er på feminine bevegelser og uttrykk. Kjente stjerner som Rihanna og Beyoncé bruker ofte denne dansestilen i sine musikkvideoer. Mange forskjellige koreografier vil bli presentert.  Åpent nivå for barn/ungdommer fra 10 år og oppover.

IMG_0965
Jazzdans

Jazzdans er en allsidig og ikke minst populær danseform med stor vekt på teknikk, musikkforståelse og innlevelse. Det kan variere mye i uttrykk og stil da jazzdans er en danseform i stadig utvikling. Det kan være alt fra lyrisk dans til mer opptempo slik man ser i musikkvideoer.

Jazz 6-9 år: Grunnleggende teknikk, men med fokus på danseglede.

Showjazz 9-12 år: Koreografi og uttrykk basert på filmer og musikaler. En leken og morsom klasse.

Lyrisk jazz: En blanding av moderne og jazzdans ofte med et lyrisk uttrykk. Hovedfokuset i denne klassen er koreografi. Vi skal lære mange forskjellige danser igjennom semesteret. Åpent nivå for barn/ungdommer fra 10 år og oppover.

Jazz/Musikaldans ungdom øvet: Fokus på teknikk for de som har trent en del dans og går på flere kurs. Man jobber med både musikal uttrykket og generell jazzdans. Ta kontakt med lærer for å høre om dette kurset passer for deg.

Musikal sang/dans: I denne klassen jobber vi med de tre prinsippene i musikal: sang, dans og teater. Det er fokus på riktig stemmebruk og skånsom oppvarming av både stemme og kropp. Kurset inneholder også en del improvisasjon i alle disipliner. Passer fra 10 år og oppover.

IMG_0603
Klassisk ballett

Ballett øvet med tå: Denne ballettklassen er for dem som har danset klassisk i flere år, og som har en jevn praksis. Vi gjør barre og senter i disse timene. Klassisk ballett er grunntreningen for all type scenisk dans og bevegelse. Fokus på korrekt trening. Passer fra 12 år og oppover.

Ballett litt øvet med tå ungdom: En ballettklasse for de som har danset litt tidligere, eller for de som ønsker å lære seg grunnleggende balletteknikk. Vi gjør barre og senter i disse timene. Klassisk ballett er grunntreningen for all type scenisk dans og bevegelse. Fokus på korrekt trening. Passer fra 10 år og oppover.

Ballett 6-9 år: En ballettklasse for de ønsker å lære seg grunnleggende balletteknikk. Vi gjør barre og senter i disse timene. Klassisk ballett er grunntreningen for all type scenisk dans og bevegelse. Fokus på korrekt trening.

Ballett avansert/repertoar ungdom: I disse timene arbeides det med klassisk ballett-teknikk for viderekomne, og med variasjoner hentet fra kjent ballettrepertoar.

 

 

IMG_0529

IMG_0316
Barnedans

Barnedans 4-6 år: Denne klassen gir barna et første møte med dansen. Det er et hovedfokus på danseglede, mestring, kreativ lek og litt grunnleggende jazz/klassisk teknikk. Gjennom lek og kreativitet for barna muligheten til finne sin danseglede og utforske et unikt samarbeid med de andre på kurset.