Om Flyt Studio

Flyt Studio ble etablert i februar 2016 av daglig ledere og gründersjeler
Mari Joramo & Agnes V. Naur Kiss.

Flyt Studio er et kompetansesenter for bevegelse og dans på Nesodden. Lokalet er spesielt tilrettelagt for dans og trening, på 100 kvm i nyoppussede innbydende lokaler. Nytt isolert gulv med dansematter, speil, barrer, nytt lydanlegg, lydisolerte vinduer, god ventilasjon og varme. Her blir du tatt i mot i en varm atmosfære, i et lekkert studio. Våre instruktører har lang erfaring og utdannelse. Her skal du føle deg trygg og ivaretatt. Vårt hovedmål er å tilby kvalitet i all ledd. Flyt Studio er en unik møteplass med helse og glede i sentrum, -et sted hvor du kan finne en trenings eller danseform som passer for akkurat deg!

Tilgjengelig utstyr:
Yogamatter, tøyebånd, baller, tepper, puter, faglitteratur med mer.

Flyt Studio Nesodden ligger i 2. etasje på Tangen Nærsenter, i Vestveien 51. I tilknytning til lokalet er det tilgang på toaletter, dusj, samt et hyggelig lite lunsjrom. Inngang vis á vi Frisørsalongen i 1. etasje, ved oppgang til Soul Beauty Clinic, Tannlege og Nav. Studioet ligger svært sentralt på Nesodden. Kollektivtransport rett utenfor.

Praktisk informasjon:

Flytklassene tilrettelegges etter nivå på deltakerne, og alle vil få god oppfølging. Vi fokuserer på at elevene skal få øvelser som de kan gjennomføre hjemme.
Flytkursene krever ingen forkunnskaper.
Flytklassene holdes av profesjonelle dansere og instruktører med lang erfaring og utdanning.
Det benyttes musikk i de fleste timene.
Vi holder rimelig priser, slik alle har mulighet til å trene hos oss.
Studioet har kapasitet til å ta max 30 kursdeltakere per klasse.
Det er gode skiftemulighter med toaletter, samt en liten kjøkkenkrok utenfor studio. Er du tidlig ute kan du jo sette deg ned og drikke en kopp te!

 TRIVSELSREGLER

  • Møt opp i tide til timen. Ofte er det en annen klasse som skal ut før du kan gå inn. Vis hensyn til timen som ev. pågår før din klasse.
  • Vi har matter i studio til utlån, men ta gjerne med egen. Lånt matte tørkes av etter bruk.
  • Vis hensyn til andre kursdeltagere.
  • Vi tar ikke ansvar for dine verdisaker når du er på kurs hos oss.
  • Sett mobiltelefonen på lydløs.
  • Forestillinger og enkelte klasser blir dokumentert og brukt i markedsføring. Si derfor i fra dersom dere ønsker å reservere deres barn/ungdom mot dette.

 

Flyt Studio har ikke ansvar for din mentale eller fysiske helse. Ved påmelding på kurs hos oss, er du selv ansvarlig for egen kropp. Vi tar ikke ansvar for ev skader du kan pådra deg på kurs eller på vei inn eller ut fra kurslokalet. Vi har ingen plikt til å erstatte eiendeler som går tapt i forbindelse med din kursdeltagelse.