Flytproduksjoner

0001-3
SVANESJØEN! Stor romantikk, uoppnåelig kjærlighet, eventyrlig musikk, en verden av magiske skapninger. Her blir man sugd inn i en heftig kjærlighetshistorie, der svik og makt kjemper mot kjærlighet og tilgivelse.
0001-10 kopi 3
Hva er skam? En forestilling for HELE familien, om kropp, vennskap og kjærlighet. Forestillingen er en del av det omfattende kunstneriske prosjektet «Kroppen», en serie forestillinger, workshops og foredrag som går over de neste to årene. Her undersøker vi vårt forhold til kroppen, -den indre og ytre-, gjennom en kunstnerisk, filosofisk, psykisk og fysisk tilnærming. Er kroppen noe vi har eller noe vi er?” Hva skjer med oss når vi opplever vonde ting. Kroppen er en større holdningskampanje rettet mot barn og ungdom. Historien er inspirert av den kjente NRK serien, men med vår helt egne tolkning.
ny versjon jpeg
Flyt produksjon 7 mai “Så du tror du kan danse?”: Så du tror du kan danse? Det ubønnhørlige dommerpanelet x´er ut deltakerne med hard hånd i dette elleville talentshowet! Med et humoristisk blikk ser vi nærmere på hva det gjør med oss og leve i et samfunn preget av jag etter perfeksjon og vellykkethet. Er livet en konkurranse? Isåfall måtte den beste vinne………………Velkommen til Flyt Studios vårforestilling 2017!
0001-9
Flyt produksjon 1 (desember 2016) Romeo og Julie: Vi feiret Shakespeare jubileet og satte opp forestillingen Romeo og Julie! Det episke kjærlighetsdramaet settes i en moderne kontekst, -handlingen utspiller seg i 2016. En forestilling som både løftet frem Nesoddens barn og unge, og styrket samarbeid på tvers av ulike kunstuttrykk i en profesjonell setting. Med dansere fra Flyt Studio, musikere fra Nesodden Kulturskole og skuespillere fra Nesodden Teaterfabrikk, var det utgangspunkt for mange spennende sceniske møter.