Flytproduksjoner

EN MIDTSOMMERNATTSDRØM

I denne elleville tragikomedien for hele familien møter vi tenåringsgutten Max. Han blir uvel av det han ser rundt seg; En verden hvor grådighet og kynisme rår. Han drømmer seg vekk til en vakker midtsommernatt fylt med medmenneskelighet, idyll og kjærlighet. Men, drømmen utvikler seg raskt til et mareritt.
Vi møter kjærlighetsgudinnen Cupid, den magiske og lure alven Puck, og sist men ikke minst, Narcissus som leder Max inn i sitt mørkeste indre. Gled deg til dans på høyt nivå, og spennende overraskelser i denne nytolkningen av En Midtsommernattsdrøm.
«Kjærlighet ser ikke ut med øynene, men med sinnet og derfor er bevinget Cupid malt blind.» W. Shakespeare

Vi lever i et forbrukersamfunn hvor materielle goder og sosial status ser ut til å bety mer enn empati og ekte menneskelig tilhørighet. Et hensynsløst forbruk og en grådighetskultur har oppstått. I hvilken grad påvirker dette vår neste generasjon? Og kan ett enkelt menneske forandre verden?

Regi/koreografi: Flyt Studio
Hvor: Skokllefallsalen, Nesodden
Når: Lørdag 11. og søndag 12. mai kl.13.30 og kl.16.00
Billetter: https://flytstudio.ticketco.events/no/nb

Plakat siste kriger kopi
DEN SISTE KRIGEREN Handlingen utspiller seg inne i kroppen til den syke jenta Miki. I sinne og sorg over sykdommen trer søsteren hennes Aya inn i rollen som japansk Samurai kriger, i håp om å vinne kampen som vil gjøre Mikis hjerte friskt. Her møter vi hvite og røde blodlegemer, et bankende hjerte, og mye annet, på en magisk og berørende reise inne i kroppen. Den siste Krigeren er et ledd i Flyt Studios omfattende serie om Kroppen, 17/18/19. Det blir innlegg fra leger og forskere. Forestillingen henter inspirasjon fra japanske kultur og samuraienes undergang. Når: Premiere fredag 30. november kl 18.00 Lørdag kl 14.00 og 16.00 Hvor: Skoklefallsalen, Nesodden Billetter: Voksne/barn kr 180 /120 i døren eller på nett:

Når: Premiere fredag 30. november kl 18.00
Lørdag kl 14.00 og 16.00
Hvor: Skoklefallsalen, Nesodden
Billetter: Voksne/barn kr 180 /120 i døren eller på nett: https://flytstudio.ticketco.events/no/en
Mer informasjon her: https://flytstudio.com

Barn under 4 år kommer gratis inn. Vi minner om at det er en forestilling for hele familien, men det kan være noen sterke lyd/lys effekter. Noen barn kan reagere på dette.

0001-3
SVANESJØEN! Stor romantikk, uoppnåelig kjærlighet, eventyrlig musikk, en verden av magiske skapninger. Her blir man sugd inn i en heftig kjærlighetshistorie, der svik og makt kjemper mot kjærlighet og tilgivelse.

0001-10 kopi 3
Hva er skam? En forestilling for HELE familien, om kropp, vennskap og kjærlighet. Forestillingen er en del av det omfattende kunstneriske prosjektet «Kroppen», en serie forestillinger, workshops og foredrag som går over de neste to årene. Her undersøker vi vårt forhold til kroppen, -den indre og ytre-, gjennom en kunstnerisk, filosofisk, psykisk og fysisk tilnærming. Er kroppen noe vi har eller noe vi er?” Hva skjer med oss når vi opplever vonde ting. Kroppen er en større holdningskampanje rettet mot barn og ungdom. Historien er inspirert av den kjente NRK serien, men med vår helt egne tolkning.

ny versjon jpeg
Flyt produksjon 7 mai “Så du tror du kan danse?”: Så du tror du kan danse? Det ubønnhørlige dommerpanelet x´er ut deltakerne med hard hånd i dette elleville talentshowet! Med et humoristisk blikk ser vi nærmere på hva det gjør med oss og leve i et samfunn preget av jag etter perfeksjon og vellykkethet. Er livet en konkurranse? Isåfall måtte den beste vinne………………Velkommen til Flyt Studios vårforestilling 2017!

0001-9
Flyt produksjon 1 (desember 2016) Romeo og Julie: Vi feiret Shakespeare jubileet og satte opp forestillingen Romeo og Julie! Det episke kjærlighetsdramaet settes i en moderne kontekst, -handlingen utspiller seg i 2016. En forestilling som både løftet frem Nesoddens barn og unge, og styrket samarbeid på tvers av ulike kunstuttrykk i en profesjonell setting. Med dansere fra Flyt Studio, musikere fra Nesodden Kulturskole og skuespillere fra Nesodden Teaterfabrikk, var det utgangspunkt for mange spennende sceniske møter.