Flytproduksjoner

Vårens forestilling er SVANESJØEN! Hold av datoene 5 og 6 mai:)

Stor romantikk, uoppnåelig kjærlighet, eventyrlig musikk, en verden av magiske skapninger. Her blir man sugd inn i en heftig kjærlighetshistorie, der svik og makt kjemper mot kjærlighet og tilgivelse. BILLETTER KJØPES HER.

Foreløpig spilleliste her.

 

Høstens forestilling blir Hva er SKAM? Datoer er: 10, 11 og 12 november.
Her er foreløpig spilleliste: 
Flyt produksjon 7 mai “Så du tror du kan danse?”: Så du tror du kan danse? Det ubønnhørlige dommerpanelet x´er ut deltakerne med hard hånd i dette elleville talentshowet! Med et humoristisk blikk ser vi nærmere på hva det gjør med oss og leve i et samfunn preget av jag etter perfeksjon og vellykkethet. Er livet en konkurranse? Isåfall måtte den beste vinne………………Velkommen til Flyt Studios vårforestilling 2017!
ny versjon jpeg

Flyt produksjon 1 (desember 2016) Romeo og Julie: Vi feiret Shakespeare jubileet og satte opp forestillingen Romeo og Julie! Det episke kjærlighetsdramaet settes i en moderne kontekst, -handlingen utspiller seg i 2016. En forestilling som både løftet frem Nesoddens barn og unge, og styrket samarbeid på tvers av ulike kunstuttrykk i en profesjonell setting. Med dansere fra Flyt Studio, musikere fra Nesodden Kulturskole og skuespillere fra Nesodden Teaterfabrikk, var det utgangspunkt for mange spennende sceniske møter. Les mer her: Presseomtale

0001-9