Yogatimeplan/priser

OBS; Stengt i juli grunnet oppussing og spennende nye tilbud!

ALLTID RIMELIG FLYTYOGAMEDLEMSKAP! Kr. 495,- m/binding, kr. 605,- u/binding.

I Flyt Studio møter du noen av Norges fremste yogainstruktører. Våre yogaklasser er åpne for alle, du trenger ikke å ha praktisert tidligere for å trene hos oss. Vi forsøker å tilrettelegge alle timer for våre elever. Klassene er merket med nivå: 1-3, der 1 er nybegynner og 3 er noe mer avansert/viderekommen. Instruktørene ved Flyt Studio har lang erfaring og kompetanse, hos oss er du i trygge hender. Ingen påmelding nødvendig, hjertelig velkommen skal du være!

Tid

Kurs

Instruktør

Mandag

13.30-15.00

Barselyoga nivå 1, separat kurs kr. 1.980,-, oppstart august

Gry Zakariassen

19.30-20.30

Vinyasa flow 1-2

Agnes V. Naur Kiss

Tirsdag
09.00-10.30 MediYoga 1 (pause til medio august) Eva Moldova

11.00-12.00

Vinyasa flow 1-2 (kommer august)

Agnes V. Naur Kiss

19.30-20.30

Vinyasa flow energi 2-3

Agnes Naur Kiss

Onsdag

19.30-21.00 Myk / restorative yoga 1 Maria Rommel
Torsdag

10.00-11.00

Vinyasa flow 1-2 Agnes Naur Kiss
11.15-12.15 YogaRygg 1 (separat kurs kr. 1.750,-), ny runde fra medio august Agnes Naur Kiss & Morten Christensen
Fredag

16.15-17.30 Vinyasa yogastretch 1 Gry Zakariassen
Lørdag

10.00-11-00

Vinyasa flow 1-3 Karen R. Olsen
11.05-12.05 Yin / relax yoga 1 Karen R. Olsen
Gong bad / meditasjon Karen R. Olsen
Karen R. Olsen

Spørsmål og påmelding til: flytstudio@gmail.com Ev.ring 41500614. Vi har telefontid mandag til fredag mellom kl. 09.00 og 17.00. Husk å legge ved ønsket kurs, fullt navn, adresse samt tlf nr ved påmelding.

BETALING:

Bestill ønsket vare på flytstudio@gmail.com

Vipps eller overfør ETTER MOTTATT faktura: Søk etter Flyt Studio eller kode: #31676 (Husk fullt navn på deltaker og kurstype i meldingen). Overføring til konto: 1503.72.64218 (Husk fullt navn på deltaker og kurstype i meldingen). NB! Innbetalt kontigent refunderes ikke. Bindende påmelding. Vi setter opp prisene våre med 10% fra januar 2019 grunnet økte driftskostnader. Vi følger den generelle stigningen i markedet. Har du medlemskap med binding betaler du kr. 450,- ut satt periode.

Voksne

BASIC MEDLEMSKPAP VED FLYT STUDIO
-Kun kr. 495,- / mnd (12 mnd med binding)
-Full tilgang på 10 klasser i uken
-Full tilgang på yogamatter, klosser, bolstere, pledd, tøyebånd, terapiballer
-Tilgang på dusj
Medlemskap uten binding: kr. 605,-

Klippekort: kr. 1.760,- (10 klipp), varer i 6 mnd fra kjøpsdato

Klippekort: kr. 990,- (5 klipp), varer i 6 mnd fra kjøpsdato

Drop in: kr. 210,-

Barselyoga: Kr. 1.980,- for 8 klasser, bindene påmelding

YogaRygg: Kr. 1.750,- 10 klasser. Kun 10 plasser på dette kurset. I samarbeid med Tangen Helseklinikk, ny kursrunde kommer snart, mer info her: Tangen Helseklinikk

Vårboost på Hellviktangen: Kr. 1056,- for 6 uker, kr. 210,- for drop in. Oppstart 29. mars 2019, Vinyasa yoga kl. 11.00-12.00. Ikke gå glipp av dette herlige eventet! Bading, yoga, ingefærshots, hjemmekontor på vakreste Hellviktangen.

Familieyoga: Gratis for medlemmer og man betaler kun kr. 100,- for barn/barna. Kr. 300,- per familieenhet for ikke medlemmer

Barneyoga: 

Du kan melde deg inn hos oss når du måtte ønske. Melder du deg inn mellom den første og fjortende dag i måneden betales det full kontigent. Skjer innmelding mellom den femtende dagen og siste dagen i måneden er det halv kontigent som betales. Gratis prøvetime om man melder seg inn eller kjøper klippekort etter klasse. Ønsker man å avslutte medlemskap før fullført bindingstid grunnet sykdom el. må det fremlegges legeattest. Medlemskap med binding fornyes automatisk om man ikke melder seg av. Ønsker man å melde seg av må det skje før den første i mnd etter fullført bindingstid. Oppsigelse av medlemskap uten binding må foreligge før den første i mnd ellers må full kontigent betales. Les fullt reglement nederst på siden.

Book privattimer i yoga: Ta kontakt med Agnes for mer informasjon. https://agnesnaurkiss.com

Ungdom fra 12 -17 år

Tren så mye yoga du vil: Ett semester kun kr. 2.200,-

Drop in: kr. 170,-

Vinyasa Yoga nivå 1: Timene er perfekt for deg som har lyst til å prøve yoga, eller som har praktisert litt tidligere. Vi flyter igjennom asanaene/stillingene, med fokus på å tilpasse øvelsene etter dine behov. En enkel, men energisk vinyasa yogaklasse for deg som vil gi kroppen en liten vitamininnsprøytning! Her får du muligheten til å starte dagen med overskudd og kraft, med øvelser som lar kroppen revitalisere seg. Vinyasa betyr pust-synkronisert bevegelse. Innslag av Kundalini/MediYoga. Det brukes musikk i disse timene. For ungdom/voksne, åpent nivå, ingen forkunnskaper nødvendig.

Vinyasa Yoga nivå 1-2: En myk, leken og dynamisk klasse. Her flyter vi igjennom asanaene, og gir oss selv muligheten til å lande i egen kropp. Vinyasa betyr pust-synkronisert bevegelse, og er en “logisk” yogaform, hvor vi praktiserer på kroppens premisser, balanserer energiene, utvikler mye varme, renser kropp og sinn, setter fart på forbrenning, utvikler fleksibelitet, og styrker muskulaturen i hele kroppen. Fokus på å tilpasse øvelsene etter dine behov. Innslag av Kundalini/MediYoga. Det brukes musikk i disse timene. For ungdom/voksne, åpent nivå, ingen forkunnskaper nødvendig.

Vinyasa Power Yoga nivå 2-3: Denne timen minner om våre Vinyasa yogaklasser, men her er det høyere tempo og tyngre øvelser. Det er ikke nødvendig vanskelig, men du blir svett! Perfekt time for deg som virkelig ønsker å komme i form, og som vil styrke kjernemuskulatur. For ungdom/voksne, åpent nivå, ingen forkunnskaper nødvendig.

Vinyasa Yogastretch nivå 1: Den perfekte måten å starte helgen på! Velkommen til en behagelig yoga tøyeklasse som gir deg en fredelig, fleksibel og rolig kropp. Vi bruker god tid i hver stilling. Alle øvelsene forklarer nøye, man trenger ingen forkunnskaper for å delta. Stretchklassen startes med god oppvarming og avsluttes med deilig avspenning. For ungdom/voksne, åpent nivå, ingen forkunnskaper nødvendig.

Myk / Restorative Yoga nivå 1-3: Dette er en mykere klasse med enkle yogaøvelser, mindful movement, pusteøvelser og Yoga Nidra. Noen ganger også enklere variant av Restorative Yoga. Vi jobber med kroppens naturlige bevegelsesmønster. Her blir det masse selvomsorg, innsikt og humor. For nybegynnere, erfaren yogi/ni og yogalærere som vil fordype sin praksis, roe ned og få påfyll. Det brukes musikk i disse timene. For ungdom/voksne, åpent nivå, ingen forkunnskaper nødvendig.

Yin/Realx yoga nivå 1: Yin Yoga er kunsten å kunne gi slepp, og fokuset er å bli meir bevisst og tilstades og forbetre kroppens intelligens. Passive stillingar vert haldne lenge for å frigjere fascia eller bindevev slik at energien i kroppen kan flyte friare. Yin Yoga er i hovudsak retta mot bindevev i hofter, bekken og nedre ryggrad. Dette er ein roleg og mjuk praksis, men den kan allikevel vere overraskande utfordrande på grunn av den lange tida du tilbringer i kvar av stillingane.

MediYoga nivå 1: Yogaformen er spesielt utviklet for medisinske formål, og er tilpasset de fleste fysiske og psykiske begrensninger. Øvelsene er myke og rolige og kombineres med pusteteknikker og meditasjon. Hvis du er helt frisk kan MediYoga hjelpe deg til større bevissthet, stabilitet, ro og harmoni. MediYogas rolige og meditative form skjuler dype og omfattende påvirkninger i kropp og sinn. MediYoga er en terapeutisk yogaform, basert på den gamle yogaformen Kundalini vevet sammen med aspekter fra tradisjonell kinesisk medisin (TKM) og moderne medisin. Du trenger ikke være syk for å gjøre MediYoga, og vil ha like stor glede av den uansett hvor du er i livet eller hvilken forfatning helsen din er. I dag brukes Medisinsk Yoga som rehabilitering ved 25 norske helseinstitusjoner, deriblant Radiumhospitalet (kreftrehabilitering), Ressurssenter Øst, Catosenteret, Feiringklinikken (hjerterehabilitering), Stavanger kommune – avdeling for psykisk helse og Asker og Bærum sykehus. De fleste MediYoga-instruktører jobber innenfor helsevesenet og bruker yogaen som et kompletterende verktøy i sin arbeidshverdag. Et eksempel er et ved høyt blodtrykk. Da kan medisiner gi en akutt effekt og senke trykket, mens Medisink Yoga kan brukes etterpå for å gjøre noe med den egentlige årsaken til det høye blodtrykket. På den måten kan man selv være med på forebygge og styrke sin egen helse. Medisinsk Yoga har et stort anntall studier som viser at denne yogaformen er veldig bra for ulike problemer som rammer hjertet. En ny svensk studie ved hjerteintensiven på Danderyds sjukhus i Stockholm viste tydelig at Mediyoga – Medisinsk Yoga minsker risikoen for hjerteinfarkt. Resultatene var så entydige at sykehuset fra januar 2010 bruker medisinsk yoga i sin regulære rehabilitering av sine hjerteinfarktpasienter. For ungdom/voksne, åpent nivå, ingen forkunnskaper nødvendig.

Familieyoga nivå 1: Bli med på ein morosam time der me leiker oss med yogastillingar! Me beveger oss som ulike ting og dyr og saman legg me ut på yoga-oppdagelsesreise! Me brukar heile kroppen og so kosar me oss med deilig kvile og eventyr. Både born og ein av foreldra eller ein annan vaksen er med. Passar best for born frå 3-7 år.

Barneyoga nivå 1: Vi har det GØY med ulike yogastillinger, der kropp, balanse og fokus blir utfordret – helt fritt for prestasjonspress eller konkurranse. Vi lytter til yogaeventyr og koser oss med deilig avspenning. Studier viser at barn som praktiserer yoga får sin selvfølelse utviklet og styrket. Gjennom barneyoga får barna en mulighet til å oppleve harmoni i sin egen kropp. I timene for barn 7-11 år pleier ikke foreldre å være med, men hvis barnet ditt trenger at du er med, er du velkommen.

Barselyoga nivå 1: Et nydelig kurs for mor og barn! Timene holdes av fysioterapeut og yogalærer Beate Langfeldt. Hun har lang erfaring og mye kunnskap, her er du i trygge hender. Barselyoga handler om å vekke kjernemuskulatur og om stabelistering, og om å finne tilbake til egen kropp og pust etter at man har fått barn. Man jobber også med skuldre og rygg som naturlig er under belasting ved amming og bæring. Man har to matter: en til seg selv og en til barnet. (Alt av utstyr finnes i studio). Noen ganger sover barnet i vognen sin. Det er litt forskjellige hvor mye yoga man får gjort fra gang til gang da det selvfølgelig har mye å si på barnet og alder. Bør være mellom 6 uker og 7 mnd. Det avsluttes med babymassasje. Dette er en skånsom og god måte å komme i form igjen etter fødsel, – trening på kroppens premisser. Øvelsene tilrettelegges den enkelte kursdeltaker.

 

Om Flytklassene: En form for yoga som gir deg fleksibilitet og styrke på kroppens premisser. Øvelsene flyter rolig over i hverandre uten lange pauser, slik at treningen blir dynamisk og behagelig. Timene inneholder grundig oppvarming, styrke og tøyeøvelser, med fokus på pust og helhetlig, riktig trening. Klassene avsluttes alltid med en rolig og behagelig avspenning. Øvelsene kan utføres av alle. Man ser at slitasjeskader og smerter kan oppstå ved inaktivitet og feilbelastning i gruppetrening og på helsestudioer, og det legges derfor ekstra stor vekt på korrekt fysisk plassering av kroppen i våre kurs, med god oppfølging av hver enkelt deltaker.

Sjekk ut vårt fantastiske yogabedriftstilbud! Det perfekte avbrekket for deg som har lange dager på jobb. Dere kommer til oss eller vi til dere, og holder en kort klasse. En super sekvens, med et opppsett du kan gjennomføre hjemme. Kickstart kroppen med litt styrke, myk stretch, og deilig avspenning. Ta kontakt for mer informasjon.

NYHET! Flytmassasje: Flyt Studio utvider sitt tilbud med massasje! Mandag, tirsdag, fredag, lørdag og søndag. OBS! Booking via massører.

Nesodden yogamassasje

Ayurvedisk yogamassasje er en full kroppsbehandling som stimulerer kroppen til å finne tilbake til sin naturlige helse og vitalitet. Det er en massasjeform som bruker assisterte tøyninger fra yogatradisjonen og ayurvedisk oljemassasje fra ayurveda, som er verdens eldste helsesystem. Massøren jobber med å løse opp spente muskler og å korrigere kroppens positur, og bruker hender, føtter og hele sin kroppstyngde for å komme dypt ned i muskulatur og bindevev. Det kan være en kraftfull metode, men behandlingen tilpasses hver enkelt og passer alle uansett problematikk. Metoden blir også kalt “yoga for lazy” siden det er terapeuten som gjør tøyningene på deg. Klienten bidrar med tilstedeværelse og dyp pust. Jo mer du slapper av jo dypere virkning har behandlingen.

Metoden er utviklet av Kusum Modak i Pune i India. Hun fikk sin opplæring av Lamaye Maharaj og var også elev av yogamesteren B.K.S Iyengar og har basert yogamassasjen på deres prinsipper. Etter at metoden har gitt så gode resultater har den blitt spredd over hele verden. Særlig har den blitt brukt for å motvirke plager i skuldre, hofter, knær og føtter, og ved rygg og nakkeproblemer.

Guro Dalby er utdannet Ayurvedisk yogamassør ved Indian Institute of Ayurvedic Yoga Massage i Mysore, India og ved Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. Hun har også yin yoga lærerutdanning fra Axelsons Body Work School i Oslo. Guro har pedagogisk utdannelse og lang erfaring fra arbeid med mennesker i barne- og ungdomsskole og videregående trinn. Nå driver hun Nesodden Yogamassasje med tilholdssted på Flyt Studio. Der får du muligheten til å komme deg forbi stress og inn til en ro og tilstedeværelse i din egen kropp. Behandlingen er en unik kombinasjon av indisk oljemassasje og assisterte yogatøyninger som gir avspenning i dybden. Tider: Mandager, og tirsdager kl 08.00, 10.00 og 12.00, fredager kl 16.00 og 18.00, søndag egne tider. For booking og informasjon: guro.dalby@hotmail.com

VITRA massasje

En reise i kroppen og indre landskap. Du vil oppleve dype langsomme kompresjoner og trykk i musklene og bindevev, tøyninger som øker fleksibiliteten, rytmiske og dynamiske bevegelser som fremmer mobilitet i leddene, til beroligende berøring. Behandlingen tar inspirasjon fra Thai massasje, bevisst berøring og teknikker rettet mot bindev.

Frigjør spenninger i muskulatur og bindevev, forbedrer energiflyt og sirkulasjon,

rom for dyp og nærende hvile.

Jeg heter Isabel Vitra Gylling. Hvordan kroppen (i dess helhet) fungerer er min lidenskap! Som barn vokste jeg opp rundt Tai Ji Quan dersom min mor er lærer i det. Når jeg var liten var jeg ikke særlig begeistret i de langsomme bevegelsene jeg såg min mor gjøre. Men etterhvert som jeg er blitt eldre har jeg begynt å si verdien i slike praksiser. De siste 6 årene har jeg lært utrolig mye gjennom yoga, meditasjon, dans og massasje.

For meg handler det om en utforskning av kroppen, bevegelse, bevissthet og tilstedeværelse. Hvorfor gjør vi desse tingene? For å skape frihet og rom i oss selv fysisk, mentalt, emosjonellt og spirituellt. Tider: Lørdager fra 10.00 til 16.00.

For booking og informasjon: http://vitramassage.com/index.html

Medlemskap Reglement

1. Medlemskap med binding

Er gjeldende for 12 mnd. Du kan melde deg inn hos oss når du måtte ønske. Melder du deg inn mellom den første og fjortende dag i måneden betales det full kontigent. Skjer innmelding mellom den femtende dagen og siste dagen i måneden er det halv kontigent som betales. Ønsker man å avslutte medlemskap før fullført bindingstid grunnet sykdom el. må det fremlegges legeattest. Medlemskap med binding fornyes automatisk til tolv nye måneder om man ikke melder seg av. Ønsker man å melde seg av må det skje måneden før abonnementet går ut.

2. Medlemskap uten binding

Løpende avtale. Oppsigelse må foreligge før den første dagen i måneden, hvis ikke vil full måned bli belastet. Du kan melde deg inn hos oss når du måtte ønske. Melder du deg inn mellom den første og fjortende dag i måneden betales det full kontigent. Skjer innmelding mellom den femtende dagen og siste dagen i måneden er det halv kontigent som betales. Ønsker man å avslutte medlemskap før fullført bindingstid grunnet sykdom el. må det fremlegges legeattest.

3. Betaling

-Faktura blir sendt på mail den første hver måned med betalingfrist den 12.

-Vipps: Søk etter Flyt Studio eller kode: #31676 (Husk fullt navn på elev og kurstype i meldingen).

-Overføring til konto: 1503.72.64218 (Husk fullt navn på elev og kurstype i meldingen).

-Ev ta kontakt for andre betalingsløsninger som må avklares på mail ved kursstart. -Ved for sen innbetaling sendes det en faktura som går videre til inkasso.

4. Avlysninger av timer

Det kan forekomme avlysninger av timer på grunn av sykdom eller andre årsaker. Dette kompenseres ikke med redusert månedsavgift. Disse timene blir vanligvis tatt igjen ved en senere anledning eller det blir satt inn vikar. Det informeres om avlysninger og ekstratimer via e-post, SMS og på hjemmeside/sosiale medier. Hvis det av en eller annen grunn kun dukker opp 1-2 elever på klasse står pedagogen fritt til å velge å avlyse eller å holde klassen, etter avtale med eleven.

5. Ansvar

Flyt Studio har ikke ansvar for din mentale eller fysiske helse. Ved påmelding på kurs hos oss, er du selv ansvarlig for egen kropp. Vi tar ikke ansvar for ev skader du kan pådra deg på kurs eller på vei inn eller ut fra kurslokalet. Vi har ingen plikt til å erstatte eiendeler som går tapt i forbindelse med din kursdeltagelse.

Tilgjengelig utstyr:

Hos får du gratis tilgang på yogamatter, bolstere, klosser, tøyebånd, baller, tepper, puter, faglitteratur med mer.

Flyt Studio Nesodden ligger i 2. etasje på Tangen Nærsenter, i Vestveien 51. I tilknytning til lokalet er det tilgang til massasjerom med dyktige behandlere, et hyggelig lite lunsjrom, samt dusj og toaletter. Inngang vis á vi Røtter i 1. etasje, ved oppgang til Nav. Studioet ligger svært sentralt på Nesodden. Kollektivtransport rett utenfor.

Praktisk informasjon:

Flytklassene tilrettelegges etter nivå på deltakerne, og alle vil få god oppfølging. Vi fokuserer på at elevene skal få øvelser som de kan gjennomføre hjemme. Flytkursene krever ingen forkunnskaper. Flytklassene holdes av profesjonelle dansere og yogainstruktører med lang erfaring og utdanning. Det benyttes musikk i de fleste timene.

Vi holder rimelig priser, slik alle har mulighet til å trene hos oss.

Studioet har kapasitet til å ta max 30 kursdeltakere per klasse.

Det er gode skiftemulighter med toaletter, samt en liten kjøkkenkrok utenfor studio. Er du tidlig ute kan du jo sette deg ned og drikke en kopp te.

 TRIVSELSREGLER

  • Møt opp i tide til timen. Ofte er det en annen klasse som skal ut før du kan gå inn. Vis hensyn til timen som ev. pågår før din klasse.
  • Vi har matter i studio til utlån, men ta gjerne med egen. Lånt matte tørkes av etter bruk.
  • Vis hensyn til andre kursdeltagere.
  • Vi tar ikke ansvar for dine verdisaker når du er på kurs hos oss.
  • Sett mobiltelefonen på lydløs.
  • Forestillinger og enkelte klasser blir dokumentert og brukt i markedsføring. Si derfor i fra dersom dere ønsker å reservere deres barn/ungdom mot dette.

Flyt Studio har ikke ansvar for din mentale eller fysiske helse. Ved påmelding på kurs hos oss, er du selv ansvarlig for egen kropp. Vi tar ikke ansvar for ev skader du kan pådra deg på kurs eller på vei inn eller ut fra kurslokalet. Vi har ingen plikt til å erstatte eiendeler som går tapt i forbindelse med din kursdeltagelse.